woensdag, september 12, 2007

Politici met raar haar (en nog veel raardere meningen...)

Nog even over politici met raar haar. Die zijn er hier ook, namelijk. Maar eerst een inleidende verklaring: Gisteren waren hier gemeenteverkiezingen. Hoe het komt weet ik niet, maar het was veel spannender dan de gemeenteverkiezingen in Nederland. Misschien komt het omdat alle Wilders/LPF-achtige projecten hier één grote vervelende partij zijn, die iedereen eigenlijk haat (een beetje zoals het Vlaams Blok), maar waarmee sommigen (lees: rechts) dan toch maar gaan samenwerken. Nouja, níet samenwerken helpt kennelijk ook niet, want dan speelt de partij de geslagen hond en wint sypathie, en dat moeten we natuurlijk ook niet hebben. De FRP (vooruitgangspartij - een lekker-bekkende populistische naam, hoewel het onduidelijk is wat een partij die tegen immigratie is en niet gelooft dat de klimaatveranderingen door mensen veroorzaakt zijn met vooruitgang te maken heeft) heeft met Wilders gemeen dat de politieke top raar haar heeft. In dit geval is het voornamelijk de vrouw van de politieke leider Carl I. Hagen - zelf ook een prachtexemplaar: Maar het haar dat ik graag met zoveel mogelijk mensen wil delen is dus het haar van Eli Hagen, zijn enge vrouw:
Bij deze verkiezingen kon ik overigens niet stemmen, wat toch jammer is, want nu hebben de enge mensen gewonnen (ja, mijn invloed is groot). De grootste winnaars zijn niet de akelige FRP-mensen , maar Rechts en een partij met de misleidende naam Links, maar die meer wegheeft van een vervelende versie van D66. Maar hoewel Links dit krachtig heeft afgewezen lijkt toch een gemeenteraad met de FRP op de loer te liggen. Bah. De beste optie is nog te verhuizen naar Trondheim, waar de iets gezelligere versie van de PvdA regeert samen met de socialisten. Maar goed... Om het politieke verhaal maar af te sluiten met iets heel anders, hier is nog een gozer met veel haar, zij het op een andere manier:
In tegenstelling tot Carl I. en Eli Hagen maakt deze bebaarde vent alias Tommy Tokyo erg mooie muziek, die jullie allemaal moeten gaan beluisteren! (weet niet echt waar alleen, aangezien er geen liedjes op z'n myspace liggen, maar ik kan natuurlijk een mp3 opsturen aan geïnteresseerden :) Doen hoor!